Αύριο Τετάρτη 19 Φλεβάρη νέο συλλαλητήριο στη Λάρσο στις 11:30

Posted: 18/02/2014 in Uncategorized
 
Image
Αύριο Τετάρτη 19 Φλεβάρη νέο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει απ’ τη Λάρσο στις 11:30 το πρωί και με μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει στην Εφορία της Μυτιλήνης.

 

 
Εμείς οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας που από χτες Δευτέρα 17 Φλεβάρη βρισκόμαστε στο Κόμβο της Λάρσου και παλεύουμε ενάντια στη πολιτική της συγκυβέρνησης που μας εξαθλιώνει και μας οδηγεί έξω απ’ την παραγωγή:
 
1ον)Κλιμακώνουμε την κινητοποίηση μας καλώντας τους αγρότες αύριο Τετάρτη 19 Φλεβάρη σε νέο συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει απ’ τη Λάρσο στις 11:30 το πρωί και με μηχανοκίνητη πορεία θα καταλήξει στην Εφορία της Μυτιλήνης.
 
2ον) Ζητάμε την συμπαράσταση όλων των εργαζομένων και αυτοαπασχολουμένων γιατί ο αγώνας μας είναι και δικός τους.
3ον) Πληροφορηθήκαμε για τις δηλώσεις συμπαράστασης που έκαναν διάφοροι υποψήφιοι κομμάτων και συνδυασμών για τις αυτόδιοικητικές εκλογές του Μάη.
 
Επίσης στη σημερινή συνεδρίαση του το Περιφερειακό Συμβούλιο εκδήλωσε την συμπαράσταση του στον αγώνα μας χωρίς όμως να συμφωνεί με τια αιτήματα μας.
 
Να γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί ότι τέτοια τερτίπια δεν μας ξεγελούν. Αν θέλουν να δηλώσουν τη συμπαράσταση τους, ας καταδικάσουν την πολιτική ης συγκυβέρνησης αλλά και της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ από την οποία εκπορεύεται.
 
Και να είναι σίγουροι ότι στις εκλογές που έρχονται, αλλά και πάντοτε οι αγρότες ξέρουν να ξεχωρίζουν την ΗΡΑ απ’ το ΣΤΑΡΙ
 
Image

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s