Ερασιτεχνικό τουρνουά ποδοσφαίρου, με μήνυμα κατά των ναρκωτικών

Posted: 08/08/2012 in Uncategorized

«Κλώτσα την μπάλα, όχι τη ζωή»
Τετάρτη 08 Αυγούστου 2012 | Κοινωνία

Με τον τίτλο «Κλώτσα την μπάλα και όχι τη ζωή» ξεκίνησε χθες το 2ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Το ίντερνετ-καφέ «Battlegrounds» Καλλονής, σε συνεργασία με τον Αγροτικό Σύλλογο Ανεμότιας, διοργανώνουν το εν λόγω Τουρνουά με σκοπό την προώθηση του μηνύματος κατά των ναρκωτικών και της απεξάρτησης από αυτά.

Στο Τουρνουά συμμετέχει και ομάδα από το ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, το οποίο με μεγάλη χαρά δέχτηκε να λάβει μέρος στη διοργάνωση. Όπως τονίζει στο «Ε» η κ. Ειρήνη Καραμβάλη, διοικητικό μέλος του Συμβουλευτικού Σταθμού, φέτος οι διοργανωτές τού Τουρνουά αποφάσισαν να έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα και, μια και τα ναρκωτικά αποτελούν ένα μεγάλο πρόβλημα της εποχής, ήρθαν σε επικοινωνία με το Σταθμό, που σε συνεννόηση με εθελοντές και μέλη του έφτιαξε και ομάδα με την οποία παίρνει μέρος στους αγώνες.

«Είναι μια πολύ ωραία ενέργεια και μας εντυπωσίασε το γεγονός ότι κινητοποιήθηκαν τόσο πολλά παιδιά για να στηρίξουν τη προσπάθεια που γίνεται εδώ στο ΚΕΘΕΑ», τονίζει η κ. Καραμβάλη. Στο Τουρνουά συμμετέχουν συνολικά οκτώ ομάδες, ενώ οι αγώνες ξεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 13 Αυγούστου, με τη διεξαγωγή του τελικού.

Όπως τονίζει η οργανωτική επιτροπή τού Τουρνουά, σκοπός δεν είναι μόνο η διασκέδαση παίζοντας το αγαπημένο άθλημα πολλών, το ποδόσφαιρο, αλλά και με τη συνένωση των δυνάμεων όλων των ομάδων να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών, φωνάζοντας ένα μεγάλο «όχι» μέσω του έργου που κάνει το ΚΕΘΕΑ. Μέρος των χρημάτων από τις συμμετοχές τού Τουρνουά θα δοθεί γι’ αυτόν το σκοπό, άλλωστε, στο ΚΕΘΕΑ Μυτιλήνης, σε μια προσπάθεια στήριξης του έργου του.

Αναδημοσίευση αποhttp://www.emprosnet.gr/article/36215-klotsa-tin-mpala-ohi-ti-zoi

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s