2ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «ΚΛΩΤΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΖΩΗ»

Posted: 13/07/2012 in Uncategorized

Πέρυσι τον Αύγουστο, διοργανώθηκε το 1ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου στην Ανεμώτια, με μοναδικό σκοπο να μπορέσουν οι νέοι να διασκεδάσουν παίζοντας μπάλα.
Φέτος, υπάρχει διάθεση από όσους συμμετείχαν, να συνεχιστεί το τουρνουά και σε αυτό θα συμβάλουν οργανωτικά ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΕΜΩΤΙΑΣ και το ίντερνετ καφέ “BATTLEGROUNDS ΚΑΛΛΟΝΗΣ”. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη της φετινής διοργάνωσης και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε, όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, στις προσδοκίες τωνσυμμετεχόντων.
Το 2ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου διευρύνεται. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα της Ανεμώτιας και της Σκάλας Καλλονής, έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους νέους να γνωρίσουν τα οφέλη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που δεν έχουν καμιά σχέση με την εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου και τα συνεπακόλουθα του (βία, ντόπινγκ, στημένοι αγώνες) που δυστυχώς κυριαρχούν σήμερα.
Οι τελικές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν μετά τις 29 Ιουλίου όπου λήγουν οι αιτήσεις συμμετοχής και θα εξαρτηθούν απο τη συμμετοχή. Ενδεικτικά για το γήπεδο της Σκάλας Καλλονής 1-3 Αυγούστου και της Ανεμώτιας 12-13.
Σκοπός του τουρνουά όμως, δεν είναι μόνο να διασκεδάσουμε παίζοντας το αγαπημένο μας άθλημα. Θέλουμε και μείς με τις μικρές δυνάμεις που διαθέτουμε, να βοηθήσουμε στην αντιμετώπιση ενός προβλήματος το οποίο αναδεικνύεται σε ένα από τα σημαντικότερα θέματα για το νησί μας. Θέλουμε να φωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος ,για τον οποίο αποφασίσαμε να ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ μέρος τα χρήματα από τις συμμετοχές του τουρνουά στο ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.Το ΚΕΘΕΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ είναι μια Μονάδα υπό εξέλιξη του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).Η Μονάδα απευθύνεται σε χρήστες ουσιών και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς διακρίσεις και χωρίς την χορήγηση φαρμάκων ή υποκατάστατων ουσιών. Η παρακολούθηση είναι οικειοθελής.Τα υπόλοιπα έσοδα θα διατεθούν για τις εμφανίσεις των ομάδων. Όλα τα έσοδα και έξοδα του Τουρνουά θα κοινοποιηθούν αναλυτικά μετά την λήξη στο διαδύκτιο.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s