Ο Αγροτικός Σύλλογος Ανεμώτιας για την 102ή επέτειο του Κιλελέρ

Posted: 05/03/2012 in Uncategorized

Εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από τους ιστορικούς και αιματοβαμμένους αγώνες της αγροτιάς για τους οργανωμένους ταξικούς αγώνες του μέλλοντος.

Σήμερα 102 χρόνια μετά την ηρωική εξέγερση των κολίγων στο κάμπο της Θεσσαλίας προβάλλεται η ανάγκη δικαίωσης των αγώνων της καταπιεζόμενης αγροτιάς. Για να  επιτευχθεί αυτό  πρέπει οι αγροτοκτηνοτρόφοι μαζικά να οργανωθούν  στους συλλόγους και σε  επιτροπές των χωριών τους.  Να παραμερίσουν τις συμβιβασμένες αγροτικές οργανώσεις που εξυπηρετούν τα συμφέροντα  των μεσαζόντων και στην πολιτική  σκηνή εκφράζουν την Κοινή Αγροτική Πολιτική τα Μνημονία και την Τρόικα.

Η καλύτερη τιμή για αυτή την επέτειο είναι ο αγώνας μας ενάντια στην Ε.Ε την πλουτοκρατία και τα στηρίγματα της. Ένας αγώνας που θα ανοίγει τον δρόμο για μια διαφορετική ανάπτυξη προς όφελος του λαού και της χώρας που θα εξασφαλίζει ποιοτικά αγροτικά προϊόντα στους παραγωγούς του κοινωνικού πλούτου.  Καλούμε και τους αγρότες του χωριού μας να συμμετέχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται και στο νησί μας.

Το Δ.Σ του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s