ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ

Posted: 02/12/2011 in Uncategorized

Σας παραθέτουμε ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ οπως μας τις έστειλε το
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΣΒΟΥ.

1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΑΤΜ(Αυτόματες Ταμειακές Μηχανές): Eπιλέγουμε τράπεζα στην οποία έχουμε λογαριασμό. Συνδεόμαστε με το ΑΤΜ και πατάμε κατά σειρά τις εξής επιλογές: «άλλες συναλλαγές», «πληρωμές ΔΕΚΟ», «ΔΕΗ». Πληκτρολογούμε τον δωδεκαψήφιο κωδικό ηλεκτρονικής συναλλαγής που υπάρχει πάνω στο λογαριασμό και τέλος γράφουμε ως ποσό πληρωμής μόνο το ποσό που μένει αφού αφαιρέσουμε τη δόση του χαρατσιού. Το μηχάνημα κάνει αυτόματη ανάληψη από το λογαριασμό μας. Παίρνουμε την απόδειξή μας κι’ έτσι, έχουμε τακτοποιήσει την οικονομική μας υποχρέωση προς τη ΔΕΗ, η οποία, δεν δικαιούται, σε καμία περίπτωση να κόψει το ρεύμα.Ο τρόπος αυτός ισχύει ήδη και χρησιμοποιείται τόσο για εξόφληση όσο και για άτυπους διακανονισμούς δόσεων.
2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΣ(Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών):ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με παραπάνω, με τη διαφορά ότι βάζουμε χύμα μέσα στο μηχάνημα το ποσό που θέλουμε να πληρώσουμε.

Tις αποδείξεις από τα ΑΤΜ ή τα ΚΑΣ τις παραδίδουμε στο Εργατικό Κέντρο για το ομαδικό εξώδικο που θα καταθέσει στη ΔΕΗ.

Όσοι εξοφλούμε τη ΔΕΗ με πάγια εντολή χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού μας, θα πρέπει να την ανακαλέσουμε, προσωρινά τουλάχιστον.

Δημιουργούμε ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά με σκοπό να αντιπαλέψουμε κάθε μέτρο που απειλεί το Λαό.
Για το χαράτσι της ΔΕΗ οι επιτροπές πρέπει να ψηφίσουν ότι: αρνούνται να το πληρώσουν, ενημερώνουν όλους τους κατοίκους της περιοχής για την άρνηση πληρωμής και τους τρόπους πληρωμής μόνο του ρεύματος και των τελών, δημιουργούν ομάδες περιφρούρησης και αποτρέπουν όποιον εργολάβο θελήσει να κόψει το ρεύμα, επανασυνδέουν το ρεύμα όπου τυχόν διακοπεί, σε συνεργασία με άλλες επιτροπές και φορείς οργανώνουν παρεμβάσεις διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, ζητάνε από τα τοπικά, δημοτικά, περιφερειακά συμβούλια να πάρουν θέση και να συμπαρασταθούν έμπρακτα στα δίκαια αιτήματά τους, απαιτούν άμεση μείωση των τιμολογίων της ΔΕΗ και των Δημοτικών Τελών.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s