Αποκατάσταση ζημιών στην οδοποιία ύστερα απο παρέμβαση του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας

Posted: 25/10/2011 in Uncategorized

Σήμερα 25/10/11 η ημερήσια εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ (www.emprosnet.gr) αναφέρθηκε με άρθρο της σε θέματα που έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση του το Δ.Σ του Συλλόγου μας προς τους τοπικούς φορείς και που αφορούν την οδοποιία του χωριού μας και μας ενημέρωσε πως πρόκειτε να αποκατασταθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:

Έκλεισε «πληγή» στην Ανεμότια

Το μεσημέρι της Παρασκευής είχε προγραμματιστεί συνεργείο του Δήμου Λέσβου να αποκαταστήσει το δρόμο στην είσοδο της Ανεμότιας, σημεία του οποίου είχαν καταστραφεί απ’ τον Ιούλιο. Το θέμα της αποκατάστασης έθεσε ο Αγροτικός Σύλλογος του χωριού, αφού εξ αιτίας διαρροής που είχε σημειωθεί το καλοκαίρι, εκτός του δρόμου κινδύνευε από διάβρωση και κατοικία στην ίδια περιοχή.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμότιας στην τελευταία του συνεδρίαση ασχολήθηκε με το θέμα της αγροτικής οδοποιίας, διαπιστώνοντας πως υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην αγροτική περιφέρεια του χωριού, που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστούν απ’ το Δήμο Λέσβου. Επίσης, συζήτησε το θέμα της μη ασφαλτόστρωσης τμήματος του κεντρικού δρόμου σε σημεία που «έσκαψε» διαρροή νερού στα μέσα του καλοκαιριού. Τώρα με τις βροχές, λόγω της διάβρωσης του δρόμου, το νερό συγκεντρωνόταν όλο στα θεμέλια σπιτιού, που κινδυνεύει να υποστεί σοβαρές ζημιές.
Το ίδιο θέμα έθεσε, όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Καλλονής, Βαγγέλης Γιαβάσης, και η πρόεδρος της Ανεμότιας, Ευανθία Καφετζή, κι έτσι προγραμματίστηκε η αποκατάσταση και η ασφαλτόστρωση της εισόδου του χωριού.

ΥΓ:  Θα αναμένουμε το συνεργείο για την επιδιόρθωση  των σημείων του δρόμου που έχουν υποστεί βλάβες και θα σας ενημερώσουμε με φωτογραφίες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s